Tuesday, December 4, 2012

Lupta electorala este pentru parlamentare sau pentru prezidentiale?

Ocazional am mai urmarit cateva emisiuni cu discutii politice. Nu ma dau in vant dupa asemenea emisiuni, in conditiile in care politica romaneasca este o apa si-un pamant, se cearta doar pentru interesele personale si pentru ca un partid sau altul sa puna mana peste niste beneficii ori functii cu influenta.

Totusi, cand trec prin camera unde este televizorul, mai privesc putin, ma opresc pentru a vedea ce aiureli mai scronesc politicienii si ce certuri au mai aparut. Nu sunt la curent cu toate, pentru ca nu le urmaresc frecvent. Ci doar asa... ca idee.

Am observat zilele acestea, cand ne pregatim pentru alegerile parlamentare sa se discuta foarte impotriva domnului Traian Basescu, impotriva actualului presedinte. Nu pot spune sa il simpatizez si nici nu sunt de acord cu multe din ceea ce spune dansul. Insa nu pot fi de acord nici cu opozitia, cu USL-ul adica, ce si-a canalizat lupta impotriva lui Traian Basescu. Domnilor USL-isti, pentru ce sunt aceste alegeri pana la urma: pentru prezidentiale sau pentru parlamentare? Ce tot ii dati intr-una cu "Traian Basescu zice" si "Traian Basescu face"? Macar dansul zice si face, dar voi?

Pana la urma nu tin cu nimeni. Am ajuns sa nu ma mai intereseze de politica. M-am scarbit de toata cloceala lor, a tuturor.

No comments:

Post a Comment