Monday, February 18, 2013

Set din argint cu aspect de aur alb: inel, cercei si pandantiv cu perla de cultura piersic si pietricele albe

Set din argint cu aspect de aur alb: inel, cercei si pandantiv cu perla de cultura piersic si pietricele albe e chiar AICI. Specificatii, detalii, caracteristici si pret pentru Set din argint cu aspect de aur alb: inel, cercei si pandantiv cu perla de cultura piersic si pietricele albe.

Vezi pagina produsului in magazin (si mai multe detalii) - CUMPARA

Set din argint cu aspect de aur alb: inel, cercei si pandantiv cu perla de cultura piersic si pietricele albePoti folosi oricand Set din argint cu aspect de aur alb: inel, cercei si pandantiv cu perla de cultura piersic si pietricele albe pentru a te bucura de viata si de tot confortul.

Set din argint cu aspect de aur alb: inel, cercei si pandantiv cu perla de cultura piersic si pietricele albe este un produs potrivit dorintelor tale, este ceea ce ti se potriveste. Incearca si te vei convinge.

Compozitie: argint 925 placat cu rodiu marcat la ANPC
Decorat cu: perla de cultura, cubic zirconia
Greutate bijuterie: 9,3 g
Dimensiuni cercei: 12 mm x 10 mm
Dimensiuni pandantiv: 20 mm x 14 mm

Oricand ai nevoie de ceva, priveste in jurul tau si vei gasi sprijin pentru activitatile tale zilnice.

Ca sa ai tot ce iti doresti. Un produs excelent, de buna calitate si la un pret potrivit – Set din argint cu aspect de aur alb: inel, cercei si pandantiv cu perla de cultura piersic si pietricele albe.

CUMPARA - pret bun ieftin mic pentru Set din argint cu aspect de aur alb: inel, cercei si pandantiv cu perla de cultura piersic si pietricele albe.

No comments:

Post a Comment