Monday, February 18, 2013

Set din argint cu cuart roz si cubic zirconia: cercei cu inchizatoare tip omega si pandantiv 15-1-i18208

Set din argint cu cuart roz si cubic zirconia: cercei cu inchizatoare tip omega si pandantive chiar AICI. Specificatii, detalii, caracteristici si pret pentru Set din argint cu cuart roz si cubic zirconia: cercei cu inchizatoare tip omega si pandantiv.

Vezi pagina produsului in magazin (si mai multe detalii) - CUMPARA

Set din argint cu cuart roz si cubic zirconia: cercei cu inchizatoare tip omega si pandantivPoti folosi oricand Set din argint cu cuart roz si cubic zirconia: cercei cu inchizatoare tip omega si pandantiv pentru a te bucura de viata si de tot confortul.

Compozitie: argint 92,5% placat cu rodiu
Decorat cu: cuart roz, cubic zirconia
Greutate bijuterie: 14 g
Dimensiuni cercei: 2,3 cm x 1,6 cm
Dimensiuni pandantiv: 2,9 cm x 1,6 cm

Set din argint cu cuart roz si cubic zirconia: cercei cu inchizatoare tip omega si pandantiv este un produs potrivit dorintelor tale, este ceea ce ti se potriveste. Incearca si te vei convinge.

Oricand ai nevoie de ceva, priveste in jurul tau si vei gasi sprijin pentru activitatile tale zilnice.

Ca sa ai tot ce iti doresti. Un produs excelent, de buna calitate si la un pret potrivit – Set din argint cu cuart roz si cubic zirconia: cercei cu inchizatoare tip omega si pandantiv.

CUMPARA - pret bun ieftin mic pentru Set din argint cu cuart roz si cubic zirconia: cercei cu inchizatoare tip omega si pandantiv.

No comments:

Post a Comment