Monday, February 18, 2013

Set din argint cu perle negre de cultura si imitatii de diamante: cercei si pandantiv

Set din argint cu perle negre de cultura si imitatii de diamante: cercei si pandantiv e chiar AICI. Specificatii, detalii, caracteristici si pret pentru Set din argint cu perle negre de cultura si imitatii de diamante: cercei si pandantiv.

Vezi pagina produsului in magazin (si mai multe detalii) - CUMPARA

Set din argint cu perle negre de cultura si imitatii de diamante: cercei si pandantivPoti folosi oricand Set din argint cu perle negre de cultura si imitatii de diamante: cercei si pandantiv pentru a te bucura de viata si de tot confortul.

Compozitie: argint 925 placat cu rodiu
Decorat cu: perla de cultura, cubic zirconia
Greutate bijuterie: 8,5 g
Dimensiuni cercei: 14 mm x 19 mm
Dimensiuni pandantiv: 26 mm x 13 mm
Diametru perla: 9 mm

Acest produs este prezentat si pe pagina Set din argint cu perle negre de cultura si imitatii de diamante: cercei si pandantiv

Set din argint cu perle negre de cultura si imitatii de diamante: cercei si pandantiv este un produs potrivit dorintelor tale, este ceea ce ti se potriveste. Incearca si te vei convinge.

Oricand ai nevoie de ceva, priveste in jurul tau si vei gasi sprijin pentru activitatile tale zilnice.

Ca sa ai tot ce iti doresti. Un produs excelent, de buna calitate si la un pret potrivit – Set din argint cu perle negre de cultura si imitatii de diamante: cercei si pandantiv.

CUMPARA - pret bun ieftin mic pentru Set din argint cu perle negre de cultura si imitatii de diamante: cercei si pandantiv.

No comments:

Post a Comment