Monday, February 18, 2013

Set model floare din argint cu aspect de aur alb: cercei si pandantiv cu cubic zirconia negru

Set model floare din argint cu aspect de aur alb: cercei si pandantiv cu cubic zirconia negru e chiar AICI. Specificatii, detalii, caracteristici si pret pentru Set model floare din argint cu aspect de aur alb: cercei si pandantiv cu cubic zirconia negru.

Vezi pagina produsului in magazin (si mai multe detalii) - CUMPARA

Set model floare din argint cu aspect de aur alb: cercei si pandantiv cu cubic zirconia negruPoti folosi oricand Set model floare din argint cu aspect de aur alb: cercei si pandantiv cu cubic zirconia negru pentru a te bucura de viata si de tot confortul.

Set model floare din argint cu aspect de aur alb: cercei si pandantiv cu cubic zirconia negru este un produs potrivit dorintelor tale, este ceea ce ti se potriveste. Incearca si te vei convinge.

Acest produs este prezentat si pe pagina Set model floare din argint cu aspect de aur alb: cercei si pandantiv cu cubic zirconia negru

Oricand ai nevoie de ceva, priveste in jurul tau si vei gasi sprijin pentru activitatile tale zilnice.

Compozitie: argint 92,5% placat cu rodiu marcat la ANPC
Decorat cu: cubic zirconia
Greutate bijuterie: 4,1 g
Dimensiuni pandantiv: 17 mm x 18 mm
Diametru cercei: 13 mm

Ca sa ai tot ce iti doresti. Un produs excelent, de buna calitate si la un pret potrivit – Set model floare din argint cu aspect de aur alb: cercei si pandantiv cu cubic zirconia negru.

CUMPARA - pret bun ieftin mic pentru Set model floare din argint cu aspect de aur alb: cercei si pandantiv cu cubic zirconia negru.

No comments:

Post a Comment