Monday, February 18, 2013

Set model inimioara: lantisor, cercei si pandantiv din argint placat cu aur cu diamante sintetice 15-1-i20200

Set model inimioara: lantisor, cercei si pandantiv din argint placat cu aur cu diamante sintetice e chiar AICI. Specificatii, detalii, caracteristici si pret pentru Set model inimioara: lantisor, cercei si pandantiv din argint placat cu aur cu diamante sintetice.

Vezi pagina produsului in magazin (si mai multe detalii) - CUMPARA

Set model inimioara: lantisor, cercei si pandantiv din argint placat cu aur cu diamante sinteticePoti folosi oricand Set model inimioara: lantisor, cercei si pandantiv din argint placat cu aur cu diamante sintetice pentru a te bucura de viata si de tot confortul.

Compozitie: argint 925 placat cu aur de 14K
Greutate bijuterie: 5,3 g
Dimensiuni cercei: 23 mm x 12 mm
Dimensiuni pandantiv: 23 mm x 17 mm
Lungime colier: 45 cm
Grosime colier: 1 mm

Set model inimioara: lantisor, cercei si pandantiv din argint placat cu aur cu diamante sintetice este un produs potrivit dorintelor tale, este ceea ce ti se potriveste. Incearca si te vei convinge.

Oricand ai nevoie de ceva, priveste in jurul tau si vei gasi sprijin pentru activitatile tale zilnice.

Ca sa ai tot ce iti doresti. Un produs excelent, de buna calitate si la un pret potrivit – Set model inimioara: lantisor, cercei si pandantiv din argint placat cu aur cu diamante sintetice.

CUMPARA - pret bun ieftin mic pentru Set model inimioara: lantisor, cercei si pandantiv din argint placat cu aur cu diamante sintetice.

No comments:

Post a Comment