Wednesday, May 1, 2013

Alte urari si mesaje pentru Sarbatorile Pascale

Sarbatorile Pascale sunt deja in plina desfasurare. Noi in ce stadiu suntem?

Hristos a Inviat! Fie ca de aceasta zi minunata sa fiti alaturi de cei dragi. Sa aveti bucurie in suflet si sa aveti parte de liniste!

Sfintele Sarbatori de Paste sa-ti aduca armonie, caldura sufleteasca si implinire! Bucura-te alaturi de cei dragi!

Sarbatoare Sfintelor Paste sa va aduca in suflet numai bucurii si ganduri bune, trupului sanatate si succes in tot ce vreti sa faceti. Fericirea sa fie de partea voastra.

Lumina si caldura Pastelui sa ne incalzeasca sufletele, sa ne lumineze mintile, sa ne deschida inimile spre iubire, credinta, iertare. Sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi. Mesaje de Paste Fericit citeste mai multe ca sa fii pregatit.

Nasterea Domnului sa-ti umple sufletul de lumina , ochii de lacrimile bucuriei , mintea de ganduri frumoase si inima de iubire ! HRISTOS A INVIAT !

Luminoasa sarbatoare a Sfintelor Pasti sa coboare peste noi toti bucurii duhovnicesti, pace si buna intelegere, iar Hristos cel Inviat sa ne daruiasca sanatate si intru toate buna sporire.

Noaptea Sfântă a Învierii să vă lumineze sufletele pentru a fi mai buni, mai curaţi, mai înţelegători şi mai apropiaţi de Dumnezeu! Un Paşte fericit alături de cei dragi!

No comments:

Post a Comment