Wednesday, May 1, 2013

Cateva urari pentru Zilele Pastelui

Cand Iisus Hristos a fost rastignit pentru noi muritorii vroia ca oameni sa traiasca in pace,sa ierte si sa iubeaca.Fie ca sarbatorile de Paste sa te ajute sa fi mai bun,mai intelegator si mai iubitor. HRISTOS A INVIAT!

Fie ca Sfanta Sarbatoare a Pastelui sa va aduca dumneavoastra si celor dragi sanatate, pace si liniste, sa va lumineze sufletul si viata, iar Iepurasul sa va puna pe masa un cos mare cu oua rosii, cozonac si vin.

Nasterea Domnului sa-ti umple sufletul de lumina , ochii de lacrimile bucuriei , mintea de ganduri frumoase si inima de iubire !

Spiritul de Paste inseamna speranta, iubire si bucurie in viata. Iti doresc ca spiritul Pastelui sa te calauzeasca toata viata. Un Paste Fericit! Vezi mai multe urari si mesaje pentru un Paste fericit.

Cioc! Cioc! Cioc! Uite am iesit din ou, special pentru tine, sa-ti urez un Paste fericit alaturi de cei dragi, incantare sufleteasca si multa voie buna!

Lumina Domnului nostru Iisus Hristos sa va lumineze calea, sa va aduca mantuire, bucurii si numai fericire.

Lumina Invierii sa va fie de folos, bucurie si sanatate, atat tie cat si familiei tale. De Paste Mantuitorul s-a rastignit pentru noi, fie ca aceste zile sa fie binecuvantate.

No comments:

Post a Comment