Wednesday, May 1, 2013

Continuam seria mesajelor pentru Pasti

Pentru ca suntem in perioada sarbatoarei de Pasti, am pregatit o serie de mesaje si urari, asa ca sa continuam in aceasta directie.

Luminoasa sarbatoare a Sfintelor Pasti sa coboare peste noi toti bucurii duhovnicesti, pace si buna intelegere, iar Hristos cel Inviat sa ne daruiasca sanatate si intru toate buna sporire.

Fie ca spiritul Sfintelor sarbatori de Pasti sa va aduca lumina, caldura in suflet si multe momente pline de fericire si bucurie alaturi de familie si cei dragi! Hristos a Inviat! Vezi mai multe Urari si alege pe cele care iti plac cel mai mult.

Un înger blând din cer coboară,
Se roagă-n taină, apoi zboară.
De-acolo sus el ne trimite:
Un zâmbet blând, o rază caldă
Şi trei cuvinte: Hristos a Înviat!

Lumina si caldura Pastelui sa va incalzeasca sufletele, sa va deschida inimile spre iubire, credinta, iertare. Paste fericit!

Cand Iisus Hristos a fost rastignit pentru noi muritorii vroia ca oameni sa traiasca in pace,sa ierte si sa iubeaca.Fie ca sarbatorile de Paste sa te ajute sa fi mai bun,mai intelegator si mai iubitor. HRISTOS A INVIAT!

Pastele ne daruieste veselie, Pastele ne ofera fericire. Pastele ne aduce nemarginita binecuvantare a Domnului, Pastele ne copleseste cu o proaspata iubire… Un Paste fericit si cele mai sincere urari de bine!

No comments:

Post a Comment