Wednesday, May 1, 2013

Scriem in continuare pentru Paste

Vine Pastele si trebuie sa fim pregatiti din toate punctele de vedere. Hai sa le facem pe toate bune, hai sa stim inca de pe acum cu ce urari si mesaje vom intampina si vom face felicitari celor pe care ii vom avea aproape.

Un inger bland din cer coboara, Se roaga-n taina, apoi zboara. De-acolo sus el ne trimite: Un zambet bland, o raza calda si trei cuvinte: Hristos a inviat!

Lumina si caldura Pastelui sa ne încalzeasca sufletele, sa ne lumineze mintile, sa ne deschida inimile spre iubire, credinta, iertare. Sã fim mai buni, sa ne bucurãm din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne înconjoara si sã daruim iubire celor dragi. Urari frumoase de Paste Fericit alaturi de alte mesaje.

Pastele ne daruieste veselie, Pastele ne ofera fericire. Pastele ne aduce nemarginita binecuvantare a Domnului, Pastele ne copleseste cu o proaspata iubire... Un Paste fericit si cele mai sincere urari de bine!

Lumina si caldura Pastelui sa ne incalzeasca sufletele, sa ne lumineze mintile, sa ne deschida inimile spre iubire, credinta, iertare. Sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi.

Noaptea Sfanta a Invierii sa va lumineze sufletele pentru a fi mai buni, mai curati, mai întelegatori si mai apropiati de Dumnezeu! Un Paste fericit alaturi de cei dragi!

Fie ca mireasma Sarbatorilor Pascale sa ne aduca pietate, armonie, speranta, toleranta si evlavie. Hristos a Inviat!

Minunea Invierii sa va aduca in suflet impacare, armonie si iertare. Priviti cu seninatate inainte si bucurati-va de un nou inceput alaturi de tot ceea ce conteaza pentru voi.

No comments:

Post a Comment