Tuesday, October 8, 2013

Cainii fara stapan

Augustin Zegrean, presedintele Curtii Constitutionale, a declarat ca legea privind cainii fara stapan este constitutionala iar sesizarea facuta este neintemeiata.

Curtea Constitutionala a luat in discutie miercuri sesizarea facuta in legatura cu legea cainilor fara stapan care prevede eutanasierea in termen de 14 zile lucratoare a cainilor comunitari ce nu sunt revendicati sau adoptati. Nimic deosebit pana aici, spunem noi. Insa, daca stai si aprofundezi ceea ce au facut guvernantii nostrii dragi, realizezi ca tot ce fac ei e indreptat impotriva cetateanului roman. Cu alte cuvinte, atunci cand am votat (indiferent cum am facut-o) ne-am ales "dusmanii".

Daca in alte tari civilizate, animalele au drepturi, desigur ca pe strazi nu exista nici macar umbra de animal fara stapan. La noi, insa, parlamentarii adopteaza legi dar nu ofera si suportul pentru ele.

In orasul meu exista sute, daca nu mii, de caini si pisici fara stapan si nimeni nu-i deranjeaza, nimeni nu-i aduna....ceea ce ma face sa cred ca animalele in Romania au mai multe drepturi decat oamenii!!!

No comments:

Post a Comment